0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Hääparin siluetti kakkukoriste

21

Kuvaus

Hääparin siluetti kakkukoriste on yksinkertaisen kaunis lisä hääkakkuun tai koristeeksi hääpöytään. Se voi myös toimia kauniina muistona häistä, jonka voi säilyttää ja näyttää kotonaan hääpäivän muistona. Oikein hoidettuna siitä on pitkään iloa ja se voi jatkaa jopa perintönä sukupolvelta toiselle. Ihana ajatus eikö totta?

 

Lisätiedot

Väri

Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Tarjoamme monipuoliset kotimaisesta koivuvanerista valmistetut, omaan häätyylin sopivat hääkoristeet ja -somisteet kruunaamaan kokonaisuuden. Meiltä myös häitä järjestäville pareille ammattilaisten suunnittelemat grafiikat ja paperiset printtituotteet aina save the date-korteista kiitos-kortteihin. Yhtenäinen häätyyli, joka jatkuu kautta linjan ja viimeiseen asti mietityt yksityiskohdat luovat viimeistellyn fiiliksen ja täydellisen juhlatunnelman, joka saa takuuvarmasti myös vieraiden suut loksahtamaan auki ihastuksesta. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram