1
17 1 tuote

Välisumma: 17

Näytä ostoskoriKassa

Kakkukoriste tekstillä

3040

Kuvaus

Ikimuistoisissa juhlissa tarjoilupöydän kruunaa juhlien sankarin nimikyltti 🖤

Koivuvanerinen kakkukoriste on kaunis ja näyttävä. Puinen koriste voidaan valmistaa sankarin omalla nimellä, onnentoivotuksilla, kuviolla tai vaikka päivämäärällä, mikä juhliisi ikinä sopiikaan. Koriste on kestävä ja sen voi säilyttää muistona juhlien jälkeen. Voit leikata kakkukoristeesta tikun irti ja näin saat vaikka nimikyltin lastenhuoneen oveen tai seinälle. Puinen kakunkoriste käsitellään puunsuoja-aineella valmistuksen yhteydessä.

Lähetämme aina asiakkaan sähköpostiin vedoksen hyväksyttäväksi ennen lopullista toteutusta. Personoitavien tuotteidemme toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 8 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Ikimuistoisissa juhlissa tarjoilupöydän kruunaa juhlien sankarin kakkukyltti. Koivuvanerinen kyltti on kaunis ja näyttävä. Kylttiin voidaan suunnitella nimi, onnentoivotus, kuvio tai vaikka päivämäärä, mikä juhliisi ikinä sopiikaan. <a href="https://gmoodi.fi/tuote/kakkukoriste-tekstilla/">Personoituna valmistettavien koristeiden</a> lisäksi valikoimassamme on vaneriset kakkukoristeet vakioteksteillä.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram