0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Karttataulu

1521

Kuvaus

Elämäntarinoihin liittyy usein eri paikkakunnat ja joillain niistä on meille ihan erityinen merkitys. On syntymäkaupunkeja, nykyisiä ja entisiä kotikaupunkeja tai vaikkapa sydämen vieneitä kaupunkeja toisella puolella maapalloa. Tämä ihana ja ajaton koivuvanerinen karttataulu muistuttaa sinua juuri siitä sinulle tärkeästä kaupungista. Sen voi laittaa hyllyn reunalle tai halutessaan myös kehystää. Tai mikseipä vaikka sujauttaa kirjekuoreen ja lähettää ystävälle!

Karttataulua on saatavilla kahdessa eri koossa. Isomman taulun koko on A5-kokoinen (14,8 cm x 21 cm)  ja pienempi on postikortin kokoinen A6 (10 cm x 15 cm).

Karttataulu valmistetaan ohuesta 2mm koivuvanerilevystä laserkaivertamalla ja -leikkaamalla. Pinta hiotaan sileäksi ja suihkutetaan kevyellä suoja-aineella.

Tuotteidemme toimitusaika on n. viikon.

Pysy kuulolla, sillä lisää kaupunkeja on tulossa valikoimiin!

Lisätiedot

Koko

A5 (15 x 21cm), A6 (10 x 15cm)

Kaupunki

Jalasjärvi, Oulu, Seinäjoki, Rovaniemi, Vaasa, Kurikka, Hämeenlinna, Jyväskylä

Toimitusaika

Toimitus noin 5 arkipäivää

Väri

Koivu, Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Suomalainen koivuvaneri on keveä, tyylikäs, ajaton ja erittäin kaunis materiaali käytettäväksi sisustustuotteisiin. Pieni tai isompi ripaus koivuvaneria toimii jokaisessa kodissa. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram