0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Onnea -kakkukoriste

17

Kuvaus

Onnea kakkukoriste luo taianomaisen tunnelman juhlapöytään. Tämä hienostunut ja tyylikäs koriste täydentää täydellisesti juhlan kunniaksi tarjoiltavan kakun.

Koriste on valmistettu korkealaatuisesta kotimaisesta koivuvanerista ja on sekä kestävä että kaunis. Sen luonnollinen puumateriaali antaa sille ainutlaatuisen ja lämpimän ilmeen, joka sulautuu saumattomasti juhlapöydän koristeluun.

Kakkukoristeessa on kauniisti muotoiltu "Onnea" teksti, joka ilmentää juhlan tunnelmaa ja juhlistaa erityistä hetkeä. Puinen kakkukoriste on helppo asettaa kakun päälle ja sen kevyt rakenne ei paina kakkua alas, joten voit nauttia täydellisestä herkkunautinnosta.

Tämä kakkukoriste on monikäyttöinen ja soveltuu erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, hääjuhliin, valmistujaisiin ja muihin merkkipäiviin. Se on täydellinen tapa tuoda lisää persoonallisuutta ja juhlatunnelmaa kakkuusi.

Voit myös säilyttää kakkukoristetta muistona erityisestä päivästä tai lahjoittaa sen ystävälle tai perheenjäsenelle ilahduttamaan heidän juhlatilaisuuttaan.

Vanerikoristeen leveys on 14cm ja korkeus 17cm. Värivaihtoehtoina koivu ja musta.

 

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 5 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Ikimuistoisissa juhlissa tarjoilupöydän kruunaa juhlien sankarin kakkukyltti. Koivuvanerinen kyltti on kaunis ja näyttävä. Kylttiin voidaan suunnitella nimi, onnentoivotus, kuvio tai vaikka päivämäärä, mikä juhliisi ikinä sopiikaan. <a href="https://gmoodi.fi/tuote/kakkukoriste-tekstilla/">Personoituna valmistettavien koristeiden</a> lisäksi valikoimassamme on vaneriset kakkukoristeet vakioteksteillä.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram