0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Vauvan Milestone-kortit

47

Kuvaus

Ihaniin koivuvanerisiin vauvan viikko-/kuukausikortteihin on ikuistettu kaikki vauvan kasvun tärkeät hetket ensimmäisen vuoden ajalta, aina ensimmäisistä viikoista ensimmäiseen syntymäpäivään asti. Settiin kuuluu myös "Nimeni on"- sekä "Hei, olen täällä"-kortit, joihin voit lisätä itse tietoja uudesta tulokkaasta.

Tietojen kirjoittamiseen suosittelemme kuulakärkikynää, sillä tussi leviää helposti vanerin pinnalla. Setissä on yhteensä 16 merkkiä, kaksi isompaa ovat halkaisijaltaan 14cm, loput 10cm. Kortit ovat 1,5 mm paksuista vaneria ja ne kestävät hyvin käsittelyä. Korttien mukana tulee musta kangaspussi, jossa kortteja on kätevä säilyttää.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 5 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Suomalainen koivuvaneri on keveä, tyylikäs, ajaton ja erittäin kaunis materiaali käytettäväksi sisustustuotteisiin. Pieni tai isompi ripaus koivuvaneria toimii jokaisessa kodissa. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram