0
0 0 items

No products in the cart.

Kuvitettuja Korvisbaari-osia eri väreissä ja muodoissa.G-moodin logo Korvisbaarin sinisessä värissä.

KORVISBAARI

G-moodin Korvisbaarissa jokainen voi itse suunnitella ja valmistaa unelmiensa korvakorut erimuotoisista ja -värisistä korunosista. Koruosat ovat kotimaista koivuvaneria ja ne on valmistettu Seinäjoella. Tähän baariin ei ole ikärajaa, joten kaikki ovat tervetulleita luomaan upeita koruja joko itselle tai lahjaksi.

Korubaari palvelee G-moodin myymälässä, Seinäjoen Piirillä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16. Löydät meidät myös monista tapahtumista, joista parhaiten saat lisätietoa seuraamalla meitä somessa.

HINNASTO

1-2 palan korut
3-4 palan korut
5-6 palan korut
7-8 palan korut
8+ palan korut
15€
20€
25€
30€
35€

 KORUTYÖPAJA ON TÄYDELLINEN AKTIVITEETTI RYHMILLE

Etsitkö tekemistä tyhy-, syntymäpäivä-, tai polttariporukalle Seinäjoen lähialueella?

 Pystymme järjestämään omissa tiloissamme korvistyöpajan noin 30 hengelle. Voimme myös tarvittaessa tulla asiakkaan omiin tiloihin vetämään pajaa. Pajojen minimiosallistumismäärä on 10 henkilöä.

Tiedustele vapaita ajankohtia ja tarjousta ryhmällesi alla olevalla lomakkeella, soittamalla tai sähköpostitse.
Korubaari tarjouspyyntö

ITSELLE TAI LAHJAKSI

Haluatko hemmotella itseäsi tai tehdä lahjan erityiselle ihmiselle? G-moodin Korvisbaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä henkilökohtainen ja merkityksellinen lahja.

Löydä sisäinen korutaiteilijasi ja anna sen loistaa G-moodin korvakorubaarissa.  Me opastamme korujen kokoamisen alusta asti ja   annamme vinkkejä matkallasi korujen valmistamiseen.

Tule ja luo omat unelmiesi korvakorut!
G-MOODI / GRAAFIMO OY
Piirintie 3, 60220 Seinäjoki
044 744 2622
info@gmoodi.fi
2940753-3
menu
linkedin facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank Pinterest youtube twitter Instagram