1. Rekisterin nimi:

G-moodin asiakasrekisteri

 

2. Rekisterinpitäjä:

Graafimo Oy
G-moodi

Y-tunnus 2940753-3

Piirinitie 3

60220 Seinäjoki

Suomi

 

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteiden ja asiakaspalvelun kehittämiseen, sekä asiakassuhteiden hoitoon. Lisäksi rekisteriä käytetään osana yrityksen tuotteiden kehittämistä.  Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on kerätä ja käyttää tilaustietoja asiakkaiden toiveiden toteuttamiseksi. Rekisteriä käytetään markkinointiin, mikäli asiakas on myöntänyt yritykselle markkinointiluvan.

 

4. Rekisterin sisältämät henkilötiedot

-Asiakkaan etu- ja sukunimi

-Suoramarkkinointilupa

-Sähköpostiosoite

-Puhelinnumero

-Tilaustiedot

-Tilausten lisätiedot, jotka ovat tarpeen, jotta asiakkaiden yksilölliset toiveet voidaan toteuttaa

-Yrityksen nimi

-Yrityksen yhteyshenkilö

-Yrityksen yhteystiedot

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet rekisterille

Asiakasrekisterin pääsääntöinen tietolähde on tilaushistoria. Asiakkaan tiedot saadaan asiakkaan suostumuksesta rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietojen keräystä suoritetaan myös Google Analytics-työkalun avulla.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjällä on oikeus luovuttaa asiakastietoja lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Maksutapahtumien käsittelijän tietosuojaselosta löytyy täältä https://www.checkout.fi/tietosuoja.

 

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikkia henkilötietoja säilytetään luottamuksellisesti ja rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Asiakkaisiin liittyviä tietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Käyttäjätunnukset ja salasanat myönnetään vain yrityksen osoittamille henkilöille, joiden työtehtävät vaativat asiakasrekisterissä olevien tietojen käyttöä.

 

8. Tietojen säilytysaika

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

 

9. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Toimitusjohtaja Kati Alasaari, kati.alasaari@graafimo.fi