0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Koivumetsä, jossa poseeraavat G-moodin omistajat Kati Alasaari ja Jusa Kaivo-oja.

ME - SOPIVASTI G-MOODISSA

G-moodi on aivan tietynlainen mielentila (´mood´), tunne ja olemisen tapa. Se on yhtä aikaa kevyt ja hyväntuulinen, mutta myös vähän oikukas ja omalaatuinen. G-moodissa räiskytään ja hihitellään, mutta osataan myös rauhoittua ja käpertyä viltin alle. G-moodissa on hyvä olla, aina.

G-moodi on vuonna 2020 perustettu design-yritys Seinäjoella. Se suunnittelee ja valmistaa sisustus- ja juhlatuotteita sekä koruja laserleikkaamalla. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Materiaalina G-moodi käyttää suomalaista ohutviiluvaneria, mutta muutkin materiaalit taipuvat g-moodilaisten käsissä. G-moodi palvelee myös muita yrityksiä näppäränä ja tarmokkaana alihankintakumppanina. Yrityksen perustajat ovat Kati Vähämäki ja Jusa Kaivo-oja.

KATI

Kati on G-moodin selkäranka. Hän pitää Excel-rivit ryhdissä, kilpailuttaa sopimukset, perehtyy materiaalintoimittajien aineistoihin ja huolehtii, että hommassa pysyy tolkku.

Jämerän talousroolinsa vastapainoksi Kati on myös taiteilijasielu, joka uppoutuu maalaamiseen ja väreihin sekä Pinterestin visuaaliseen spiraaliin tuntikausiksi. Ideat G-moodin tuotteiksi saattavat tulla vastaan metsäpolulla tai laulun sanoissa. Kokemansa Kati luonnostelee ensin kynällä paperille ja istahtaa vasta sitten tietokoneen suunnitteluohjelman ääreen.

Yrittäjyydessä Katia kiehtoo mikäs muukaan kuin vapaus. Vapaus aikatauluista ja muiden päätöksistä. Taloushallinnon ja markkinoinnin parissa työuransa tehnyt Kati on kiitollinen työpaikoissaan oppimalleen ja kokemalleen, mutta yrittäjäpolun viekoitteleva kutsu oli vastustamaton. Yksinyrittäminen ei ollut vaihtoehto, Kati ajattelee yhtiökumppanin olevan tärkeä palanen hengennostattajana ja inspiraation sparraajana. Visuaalisuudesta innostuvan kumppanin kanssa kahdesta tulee enemmän kuin osiensa summa.

Koulutukseltaan Kati on laskentatoimen tradenomi ja painoviestinnän asiantuntija. Parhaillaan hän suorittaa opintoja kuvallisesta ilmaisusta ja media-alasta.

Katin perheeseen kuuluu puoliso, kouluikäinen tytär ja alle vuoden ikäinen poika. Vapaa-ajallaan hän viihtyy paitsi kotijoukkojensa, myös maalaamisen, teatterin, liikunnan ja musiikin parissa.

JUSA

Jusa nähdään usein universumin kaukaisimmalla kehällä, pohtimassa, kokeilemassa ja muuten vain fiilistelemässä, mitä kaikkea G-moodi voisikaan tehdä. Jusa on hieman allerginen taulukko-laskennalle ja laskutusohjelmille, mutta viihtyy sen sijaan hyvin laserleikkurin hehkussa. Polveilevan innostujaluonteensa Jusa kokee näyttäytyvän parhaimmillaan yrittäjäkollega Katin ollessa vastinparina.

Jusan työvuosiin on kuulunut monenlaista baarityöstä tehdashommiin, mutta viime vuodet hän on työskennellyt it-alalla. Design-yrittäjyydessä (vanerin)palaset ovat loksahtaneet kohdalleen: mahdollisuus päättää työnkuvastaan ja työajois-taan on Jusalle tärkeää. Jusa on koulutukseltaan datanomi ja animaatio- / pelituotantoon suuntautunut media-assistentti. 

Kun yrittäjäntöiltään ennättää, Jusa pyrkii kuuntelemaan kaikki omaan musiikkimakuun sopivat julkaisut Spotifysta - ja niitä riittää. Vapaa-aikaa kuluu myös samoillessa vaimon perässä pitkin metsiä, luontoon pakotettuna. Päiviä kestävät eskapis-mikohtaukset videopelien parissa ovat kuuluneet harrastuksiin jo 80-luvulta saakka.

Jusan perheenjäseniä ovat rakkaan vaimon lisäksi viisi kissaa ja koira. Kaikki ovat mukana menossa kaikessa mahdollisissa työ- ja vapaa-aikakuvioissa, maaseudun rauhassa.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram