0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Horisontti korvakorut

2428

Kuvaus

Horisontti loppuu sinne, missä uusi alkaa. Taivaanrantaa voi maalata loputtomiin ja värikirjoa vaihtaessa vain mielikuvitus on rajana.

Horisontti-korvakorut yhdistävät luonnon kauneuden ja elegantin muotoilun ainutlaatuisella tavalla. Nämä korvakorut on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta koivuvanerista, mikä tekee niistä ympäristöystävällisen ja tyylikkään valinnan.

Nämä korvikset ovat kevyet ja mukavat käyttää, joten voit pitää niitä koko päivän ajan. Niiden minimalistinen tyyli tekee niistä sopivat niin arkeen kuin juhlaankin, ja ne ovat helppo yhdistää erilaisiin asuihin ja tyyleihin.

Horisontti-korvakorut ovat enemmän kuin pelkät korut – ne ovat muistutus horisontin kauneudesta ja siitä, kuinka tärkeää on pysähtyä hetkeksi ihailemaan luontoa ympärillämme. Hanki omasi ja anna niiden inspiroida sinua päivittäin.

Korvakorut on saatavana 4 cm ja 5 cm kokoisena.

Korvakorukoukut ja renkaat ovat kirurginterästä. Mukaan tulee myös silikonitulpat.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 5 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Koivuvaneri on kaunis, kestävä ja kevyt materiaali, joka taipuu koruksi monessa muodossa, maalattuna tai ilman. Kaikki korumme on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa, Seinäjoella. Käyttämämme korunosat ovat kirurginterästä. Ne sopivat myös herkkäihoisille ja allergisille (mm. hopea- ja kulta-allergia) Osa korvakoruistamme valmistetaan isompien tuotteiden “hukkapaloista” materiaalihävikin minimoimiseksi. Näiden korvakorujen saatavuus vaihtelee ja asiasta on aina maininta tuotteessa.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram