0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Ovikranssi omalla tekstillä

5560

Kuvaus

Tämä ihana koivuvanerinen ovikranssi omalla tekstillä sopii oveen tai seinään, sekä sisälle että ulos. Se on kaunis sellaisenaan tai tuunattuna esimerkiksi kasveilla. Kehys on kaunis myös lasteenhuoneen seinällä, lapsen omalla nimellä.

Voit valita kranssikehyksen väriksi joko koivun tai mustan sekä tekstin tyylin kolmesta eri vaihtoehdosta. Jos ei löydy mieluista väriä tai fonttia, kysy rohkeasti myös muista vaihtoehdoista. Kranssin halkaisija on noin 30cm.

Kerrothan käyttö-kohdan valinnassa, tuleeko kranssi sisä- vai ulkokäyttöön. Jos kranssikehys sijoitetaan ulos, se käsitellään säänkestävällä lakalla. Jos kranssikehys tulee sisäkäyttöön (esim. rappukäytävään tai huoneen seinälle), se käsitellään kevyemmin suojaavalla aineella.

Kehyksiin, joihin halutaan useampi sukunimi, nimet laitetaan aina allekkain. Jos haluat &-merkin tai muun symbolin mukaan, lisää merkki ensimmäiseen sanaan ilman välilyöntejä. Jos lopullinen sijoituspaikka on tuulinen, suosittelemme varmistamaan kiinnityksen esimerkiksi rautalangalla.

Lopullisesta suunnitelmasta lähetetään aina vedos hyväksyttäväksi sähköpostiin. Personoitavien tuotteidemme toimitusaika on noin 8 arkipäivää.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 8 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram