Ovikranssi omalla tekstillä

50,0055,00

Tämä ihana koivuvanerinen kranssikehys tekstillä sopii oveen tai seinään, sekä sisälle että ulos. Se on kaunis sellaisenaan tai tuunattuna esimerkiksi kasveilla. Kranssikehykseen mahtuu jopa kolme riviä tekstiä ja se suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Vanerinen kranssi sukunimellä on ollut suosituin tuotteemme.. Kehys on kaunis myös lasteenhuoneen seinällä, lapsen omalla nimellä. Kranssikehyksen halkaisija on n. 30 cm.

Voit valita kranssikehyksen väriksi joko koivun tai mustan sekä tekstin tyylin kolmesta eri vaihtoehdosta. Jos ei löydy mieluista väriä tai fonttia, kysy rohkeasti myös muista vaihtoehdoista.

Kerrothan käyttö-kohdan valinnassa, tuleeko kranssi sisä- vai ulkokäyttöön. Jos kranssikehys sijoitetaan ulos, se käsitellään säänkestävällä lakalla. Jos kranssikehys tulee sisäkäyttöön (esim. rappukäytävään tai huoneen seinälle), se käsitellään kevyemmin suojaavalla aineella. Emme kuitenkaan suosittele sijoittamaan tuotetta niin, että se olisi suoraan kosketuksissa veden kanssa.

Huomioitavaa: kehyksiin, joihin halutaan useampi sukunimi, nimet laitetaan aina allekkain. Jos haluat &-merkin tai muun symbolin mukaan, lisää merkki ensimmäiseen sanaan ilman välilyöntejä. Jos lopullinen sijoituspaikka on tuulinen, suosittelemme varmistamaan kiinnityksen esimerkiksi ohuella rautalangalla.

Lopullisesta suunnitelmasta lähetetään aina vedos hyväksyttäväksi sähköpostiin. Personoitavien tuotteidemme toimitusaika on noin 1-2 viikkoa vedoksen hyväksymisestä.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.

Poista
G-MOODI / GRAAFIMO OY
Seuralantie 5
60220 Seinäjoki
040 416 6055
info@gmoodi.fi
2940753-3
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram