0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Syntymätaulu

42

Kuvaus

Koivuvanerinen pyöreä syntymätaulu, johon kaiverretaan tärkeät tiedot lapsen elämän ensihetkistä. Tämä kaunis ja ajaton muistoesine on täydellinen tapa ikuistaa tärkeät tiedot ja jakaa iloa uuden perheenjäsenen syntymästä.

Taulu on valmistettu laadukkaasta kotimaisesta koivuvanerista, joten se on sekä kestävä että viehättävä. Koivuvaneri antaa sille luonnollisen ja lämpimän ilmeen, joka sopii täydellisesti taulun symboloimaan, uuden elämän alkamiseen. Pyöreä muoto luo pehmeän ja harmonisen ilmeen, joka sopii täydellisesti lapsen syntymästä kertovan tarinan koristamiseen.

Jokainen syntymätaulu kaiverretaan huolellisesti yksilöllisillä tiedoilla, kuten lapsen nimi, syntymäpäivä ja -aika sekä syntymäpaino ja -pituus. Tämä antaa taululle ainutlaatuisen merkityksen ja tekee siitä korvaamattoman muiston perheelle.

Koivuvanerinen syntymätaulu on erinomainen lahjaidea vanhemmille, isovanhemmille tai läheisille ystäville lapsen syntymän juhlistamiseksi. Se toimii myös kauniina sisustuselementtinä lapsen huoneessa tai muissa kodin tiloissa. Taulu voidaan ripustaa seinälle tai asettaa mukana tulevaan telineeseen, jolloin se on aina näkyvillä ja tuo iloa jokapäiväiseen elämään.

Taulun halkaisija on 20cm.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 8 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin Suomessa!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.
Personoitavat tuotteemme valmistetaan asiakkaalle mittatilaustyönä. Asiakas saa aina vedoksen hyväksyttäväksi ennen kuin tuote valmistetaan. Personoitava tuote on loistava lahjaidea, se on juuri lahjan saajalle suunniteltu ja valmistettu, se on uniikki. Jos sinulla on visio jostain sellaisesta, mistä verkkosivuiltamme ei löydy mallia, ota ihmeessä yhteyttä <a href="https://gmoodi.fi/ota-yhteytta/">yhteydenottolomakkeen</a> kanssa tai lähetä sähköpostia info@gmoodi.fi voimme jatkojalostaa ideaasi tai esittää vaihtoehtoja. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella.
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram