0
0 0 tuotetta

Ostoskori on tyhjä.

Syntymätaulu

37

Kuvaus

Tähän herkkään koivuvaneriseen syntymätauluun ikuistat kaikki vauvan tärkeät tiedot syntymäpainosta ja -pituudesta aina vauvan syntymäpäivään ja nimeen. Taulun mukana tulee myös pieni jalusta, jonka avulla se pysyy kauniisti pystyssä. Syntymätaulu sopii mainiosti koristeeksi niin hyllynreunalle kuin vaikkapa ristiäispöytään. Taulun halkaisija on 20 cm.

Lisätiedot

Toimitusaika

Toimitus noin 8 arkipäivää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ilmainen toimitus yli 80€ tilauksiin!
Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella kotimaisesta koivuvanerista.

Personoitavat tuotteemme valmistetaan asiakkaalle mittatilaustyönä. Asiakas saa aina vedoksen hyväksyttäväksi ennen kuin tuote valmistetaan. Personoitava tuote on loistava lahjaidea, se on juuri lahjan saajalle suunniteltu ja valmistettu, se on uniikki. Jos sinulla on visio jostain sellaisesta, mistä verkkosivuiltamme ei löydy mallia, ota ihmeessä yhteyttä yhteydenottolomakkeen kanssa tai lähetä sähköpostia info@gmoodi.fi voimme jatkojalostaa ideaasi tai esittää vaihtoehtoja. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, Seinäjoella.

Tutustu myös

G-MOODI / GRAAFIMO OY
Piirintie 3
60220 Seinäjoki
040 416 6055
info@gmoodi.fi
2940753-3
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram